Workshop tadelakt | Leer het zelf doen

- Zelf doen? Leer tijdens de workshop tadelakt werken met de originele Marokkaanse Tadelakt, voor professionals en particulieren. We geven les in kleine groepen (max. 3 pers.) zodat er genoeg ruimte is voor individuele aandacht.

- Cursusdagen:
Zie rechts de kalender voor de beschikbare data.
De donderdag is van 8.30 tot 16.00 uur, de vrijdag is 8.30 tot 16.00 uur.

- De kosten bedragen €495,- (excl. btw.) Lunch, koffie / thee en materialen zijn inbegrepen.

- Locatie: De cursus vindt plaats in ons atelier in Burgh- Haamstede, Zeeland

- de cursus wordt afgestemd op uw persoonlijke situatie, zoals ondergronden waar u mee te maken krijgt, waar u tadelakt wil toepassen etc. Zo wordt u zo goed mogelijk voorbereid om het zelf in de praktijk toe te passen.

- Indien u na de cursus zelf tadelakt gaat toepassen (bij uzelf of bij uw klanten als verwerker) dan biedt Wandstyling.com mogelijkheid tot begeleiding bij het gehele proces.

Opbouw workshop tadelakt

We beginnen bij het begin en dat is het kennis maken met het materiaal, wat is tadelakt nu eigenlijk en hoe maak je het materiaal aan om te verwerken. Even belangrijk of misschien nog wel belangrijker bij het aanbrengen van tadelakt is de ondergrond. Zoals wellicht bekend is is tadelakt een damp-open product en daarom is het van belang dat het aangebracht wordt op de juiste ondergrond.

Tijdens de cursus zijn er mogelijkheden genoeg om de techniek eigen te maken. We starten met het aanbrengen van de tadelakt op een klein monsterplaatje en gaan vervolgens verder met een waskom die na de workshop mee naar huis genomen mag worden! Tevens is er de mogelijkheid om tadelakt te verwerken op een wand om te ervaren hoe dit is en u zo goed mogelijk voor te bereiden om er later zelf mee aan de slag te gaan. Zo heeft u aan het einde van de twee dagen zowel rechte vlakken als ronde vormen verwerkt. Na het polijsten, wat gebeurd met een half-edelsteen, gaan we het oppervlak inzepen om het waterafstotend en glanzend te krijgen. Tot slot krijgt u nog tips over hoe tadelakt onderhouden dient te worden.

In deze twee dagen geven we u voldoende kennis mee om vervolgens thuis zelf de aangeleerde technieken verder uit te werken. Voor het werken met tadelakt is ervaring zeer belangrijk, deze ervaring heb je niet in twee dagen opgedaan.

Om een beeld te krijgen van onze workshop tadelakt kunt u onderstaand filmpje bekijken.

Ook is er een mogelijkheid om te overnachten in onze studio, prijs 70 per nacht. zie de hier de accommodatie.

Workshop Tadelakt

Inschrijven

 Agenda

ic_event_black_24dp_2x
Tadelakt workshop cursusdata 2024:

donderdag en vrijdag 28-29 mrt
donderdag en vrijdag 25-26 april
donderdag en vrijdag 20-21 juni
donderdag en vrijdag 18-19 juli

Bij interesse bel ons gerust voor de mogelijkheden.

tadelakt-workshop-curus-zelf-doen-1

tadelakt-workshop-cursus-zelf-doen-2

tadelakt-workshop-cursus-zelf-doen-3

tadelakt-workshop-cursus-zelf-doen-6

tadelakt-workshop-cursus-zelf-doen-5

tadelakt-workshop-cursus-zelf-doen-4

OVER ONS

Wandstyling.com is een verwerker van ecologische materialen. Duurzaamheid gecombineerd met comfort en uitstraling maakt dat er unieke projecten tot stand komen. Naast het verwerken van ecologische materialen, delen wij graag onze kennis middels workshops. Tevens begeleiden en delen we onze vakkennis en ervaring aan particulieren die zelf willen bouwen met ecologische materialen.

CONTACT

Wandstyling.com
Jasmijnlaan 4
4328 KR  Burgh Haamstede
06-2252807006-51244359
info@wandstyling.com

>naar de contactpagina