Workshop leemstuc | Leemfinish | Duro | I-Paint / T-Paint | Listro

- Zelf doen? Leer werken met Leemstuc, leemfinish, Duro, I-Paint/T-Paint en/of Listro, voor professionals en particulieren.

- Cursusdagen: zie rechts de kalender voor beschikbare data. Aanvang 8.30 tot 16.00 uur.

- Locatie: De cursus vindt plaats in ons atelier in Burgh Haamstede, Zeeland

- De kosten bedragen €260,- (excl. btw.) Lunch, koffie / thee en materialen zijn inbegrepen.

- de cursus wordt afgestemd op uw persoonlijke situatie, zoals ondergronden waar u mee te maken krijgt, waar u leemstuc wilt toepassen, voor welke afwerking (finish, Duro, I-Paint/T-Paint, Listro) u kiest etc. Zo wordt u zo goed mogelijk voorbereid om het zelf in de praktijk toe te passen.

- Indien u na de cursus zelf leemstuc gaat toepassen (bij uzelf of bij uw klanten als verwerker) dan biedt Wandstyling.com mogelijkheid tot begeleiding bij het gehele proces.

- In één dag proberen we u als deelnemer voldoende kennis mee te geven om vervolgens om de aangeleerde technieken verder uit te werken. Om leem zelf te gaan verwerken is ervaring belangrijk. Deze ervaring heeft u niet in een dag opgedaan. In onze workshops wijzen wij u vooral op de cruciale momenten tijdens de verwerking waar gelet op dient te worden. We doorlopen het hele proces van begin tot eind.

We beginnen de workshop met de basis: wat is leem, waar is het toepasbaar en welke ondergronden zijn geschikt. Na een inleidend stukje theorie worden diverse monsterplaatjes gemaakt naar de voorkeur van de cursist. Eerst wordt de basisleem aangebracht en daarna wordt deze afgewerkt naar keuze (Leemfinish, Duro, I-Paint/T-Paint en Listro).

Inschrijven

 Agenda

ic_event_black_24dp_2x
Leem workshop cususdata 2024:

donderdag 21 maart
donderdag 11 april
donderdag 27 juni
donderdag 25 juli

Bij interesse bel ons gerust voor de mogelijkheden.

Workshop leemstuc

Workshop leemstuc

Workshop leemstuc

Workshop leemstuc

Workshop leemstuc

Workshop leemstuc

OVER ONS

Wandstyling.com is een verwerker van ecologische materialen. Duurzaamheid gecombineerd met comfort en uitstraling maakt dat er unieke projecten tot stand komen. Naast het verwerken van ecologische materialen, delen wij graag onze kennis middels workshops. Tevens begeleiden en delen we onze vakkennis en ervaring aan particulieren die zelf willen bouwen met ecologische materialen.

CONTACT

Wandstyling.com
Jasmijnlaan 4
4328 KR  Burgh Haamstede
06-2252807006-51244359
info@wandstyling.com

>naar de contactpagina