Marmorino workshop | Leer het zelf doen

- Zelf doen? Leer werken met de originele Italiaanse Marmorino, voor professionals en particulieren. We geven les in kleine groepen (max. 3 pers.) zodat er genoeg ruimte is voor individuele aandacht.

- Leer hoe Marmorino zowel binnen als buiten toegepast kan worden. Marmorino is eigenlijk geschikt voor alle binnenruimtes maar toepassingen in het trappenhuis of in een badkamer of keuken zie je het vaakst.

- Cursusdagen:
Zie rechts de kalender voor de beschikbare data.
vrijdag van 8.30 tot 16.00 uur.

- De kosten bedragen €300,- (excl. btw.) Lunch, koffie / thee en materialen zijn inbegrepen.

- Locatie: De cursus vindt plaats in ons atelier in Burgh-Haamstede, Zeeland

- De cursus wordt afgestemd op uw persoonlijke situatie, zoals ondergronden waar u mee te maken krijgt, waar u Marmorino wil toepassen etc. Zo wordt u zo goed mogelijk voorbereid om het zelf in de praktijk toe te passen.

- Indien u na de cursus zelf Marmorino gaat toepassen (bij uzelf of bij uw klanten als verwerker) dan biedt Wandstyling.com mogelijkheid tot begeleiding bij het gehele proces.

Opbouw workshop

We beginnen bij het begin en dat is het kennis maken met het materiaal, wat is Marmorino nu eigenlijk en hoe maak je het materiaal aan om te verwerken. Tegelijkertijd leer je alles over de te gebruiken ondergrond.

Tijdens de cursus zijn er mogelijkheden genoeg om de techniek eigen te maken. Tijdens de workshop zul je verschillende Marmorino monsterplaten maken. Tevens is er de mogelijkheid om Marmorino te verwerken op een wand om te ervaren hoe dit is en u zo goed mogelijk voor te bereiden om er later zelf mee aan de slag te gaan. Zo heeft u aan het einde van de dag zowel rechte vlakken als ronde vormen verwerkt. Tot slot krijgt u nog tips over hoe je Marmorino kunt onderhouden.

In deze dag geven we u voldoende kennis mee om vervolgens thuis zelf de aangeleerde technieken verder uit te werken. Voor het werken met Marmorino is ervaring zeer belangrijk, deze ervaring heb je niet in een dag opgedaan.

Inschrijven

 Agenda

ic_event_black_24dp_2x
Marmorino workshop cursusdata 2024:

 

donderdag 14 maart

donderdag 11 april

 

 

 

Bij interesse bel ons gerust voor de mogelijkheden.

OVER ONS

Wandstyling.com is een verwerker van ecologische materialen. Duurzaamheid gecombineerd met comfort en uitstraling maakt dat er unieke projecten tot stand komen. Naast het verwerken van ecologische materialen, delen wij graag onze kennis middels workshops. Tevens begeleiden en delen we onze vakkennis en ervaring aan particulieren die zelf willen bouwen met ecologische materialen.

CONTACT

Wandstyling.com
Jasmijnlaan 4
4328 KR  Burgh Haamstede
06-2252807006-51244359
info@wandstyling.com

>naar de contactpagina